40+
Tavoitteena säilyttää ihon säteilevä nuorekkuus

Elvyttävien hoitotuotteiden käyttöön on hyvä herätä noin 40-vuotiaana. Aikaisemminkin, jos iho on hyvin kuiva. Antioksidanttiset voiteet suojaavat ihoa ennenaikaisilta vaurioilta sisältämiensä E- ja C-vitamiinien ansiosta.

Klaukkalan apteekin kosmetologi Ulla Aronen neuvoo:
”Keskity tehokkaaseen kosteuttamiseen, koska ihon kyky sitoa itseensä vettä heikentyy. Sopivien puhdistustuotteiden ja hoitovoiteiden lisäksi mukaan tulevat silmänympärysgeeli sekä kiinteyttävät seerumit kuureina 3-4 kertaa vuodessa. Ihon epätasainen melaniinituotanto voi aiheuttaa pigmenttiläiskiä. Käytä auringon UV-säteiltä riittävästi suojaavaa päivävoidetta. Apteekissa on myös pigmenttiläiskiä ehkäiseviä tuotteita.”

TESTISSÄ LOUIS WIDMER

Testaajan arvioissa 5 = erinomainen ja 1 = välttävä

Ryppyjä silottavaa, sisältäpäin täyttävää tehohoitoa

Extrait Liposomal –pikakaunistaja saa ihosi hehkumaan: ihanteellinen tehoseerumi silottaa juonteita ja elvyttää ihoa. Päivävoiteeksi meikin alle kannattaa valita ihoa kosteuttava ja suojaava Day Cream UV 10. Kollageenituotantoa tehostava Pro-Active Cream Light –yövoide on koostumukseltaan kevyt ja hyvin imeytyvä.

Day Cream UV 10 –päivävoide, 50 ml
Kevyt ja miellyttävä, ei ärsytä herkkää ja kuivaa ihoani. Arvosana 4,4.

Pro-Active Cream Light –yövoide, 50 ml
Jo parin käyttökerran jälkeen iho tuntui pehmeältä sekä kimmoisammalta. Miellyttävä tuoksu. Arvosana 4,9.

Extrait Liposomal –seerumi, 30 ml
Tuote soveltuu myös silmänympärysalueelle: aluksi ihossa tuntui kiristystä, sitten kosteustasapaino elpyi ja iho napakoitui. Arvosana 3,8.

”Ikääntyminen näkyy juonteina ja ihon veltostumisena. Rutiineihin kuuluvat pesut aamuin illoin sekä kuorinta viikoittain. Lopetin myös tupakoinnin 10 vuotta sitten ja olen lisännyt veden juontia – sekä oppinut elämään stressittömämmin! Testaamistani Widmereistä en aio hetkeen luopua!”
Ami, 47 vuotta

 

50+
Rypyille hanttiin ylläpitämällä ihon luontaista uusiutumista

Vaihdevuodet vauhdittavat ihon veltostumista, kun ihon uusiutuminen hidastuu merkittävästi estrogeenitason romahtaessa. On aika satsata syväkorjaaviin, silottaviin sekä aiempaa ravitsevampiin tuotteisiin, jotka myös suojaavat ohenevaa ihoa. Tehoaineista hyaluronihappo on iholle luonnollinen ja oiva pitkävaikutteinen kosteuttaja.

Klaukkalan apteekin kosmetologi Ulla Aronen suosittelee:
”Hoitovoiteiden alle suosittelen seerumeja aamuin illoin. Kuorinta pari kertaa kuukaudessa edistää aktiiviaineiden imeytymistä ja pitää ihon pinnan sileänä sekä kirkkaana. Kaulalle ja dekolteen alueelle tarkoitetut voiteet ennaltaehkäisevät ihon veltostumista.”

TESTISSÄ LIERAC

Testaajan arvioissa 5 = erinomainen ja 1 = välttävä

Uuden sukupolven kohottavat anti-age-innovaatiot Lieracilta

Lierac Laboratories on kehittänyt uuden Liftissime-sarjan, jonka teho perustuu patentoituun Cell-Junction-yhdisteeseen (krookus, kasvipeptidi ja BT-Sfingokeramidi). Se aktivoi soluissa olevien perlekaanien toimintaa mahdollistaen ihon kokonaisvaltaisen 3D-kohotuksen.

Liftissime Silky Cream 24g –voide, 50 ml
Tehokas, ihoa pehmentävä voide. Hyvä, ehkä hieman liian vahva tuoksu omaan makuuni. Arvosana 4,4.

Liftissime Serum, 30 ml
En ole aikaisemmin käyttänyt seerumeita, mutta tuote tuntui minulle sopivalta, eikä tehossakaan ole moittimista. Arvosana 4,5.

Liftissime COU Gel-Cream kaulalle & dekolteelle, 50 ml
Tämä on suosikkini ja jää päivittäiseen käyttöön! Ihanan viilentävä vaikutus ja mukana sopivasti tuoksua. Arvosana 4,6.

”Ilmeryppyjä minulle ilmestyi jo nuorena. Iän karttuessa silmänurkkiin on tullut lisää harakanvarpaita. Myös verisuonet näkyvät entistä voimakkaammin. Vanhemmiten olen alkanut hoitaa ihoani puhdistustuotteilla, voiteilla sekä kuorinnalla.”
Teija, 55 vuotta
 

 

 

60+
Täsmähoitoa täyteläisyyden ja kiinteyden puolesta

Taistelu hyvinvoinnin puolesta jatkuu täysillä, sillä ihon kyky tuottaa rasvaa vähenee edelleen ja kollageeni- sekä elastiinisäikeet haurastuvat menettäen kimmoisuuttaan. Laskeutuvat kasvonpiirteet yläluomissa ja pehmenevä leukalinja otetaan haltuun ihon rakennetta vahvistavilla ja ryppyjä madaltavilla tuotteilla.

Klaukkalan apteekin kosmetologi Ulla Aronen opastaa:
”Elvyttävä kotihoito on avainasemassa, kun halutaan parantaa ikääntyvän ihon elastisuutta. Kerran viikossa kasvoille levitetty hoitonaamio virkistää ja tuo uutta energiaa sekä samettista sileyttä.”

TESTISSÄ AVÈNE

Testaajan arvioissa 5 = erinomainen ja 1 = välttävä

Ihon tukikudosta kiinteyttävä sarja ilman parabeeneja Avènelta
Suojaavat ja kiinteyttävät tuotteet on luotu ikääntyvän ihon tarpeisiin. Miedosti tuoksuva ja kaikille ihotyypeille soveltuva Sérénage-sarja on kokonaan parabeeniton. Sisältää mm. hyaluronihappofragmentteja (HAF), E-vitamiinia sekä kimmoisuutta parantavaa glukoleolia.

SérénageNutri-redensifying Day Cream, 40 ml
Miellyttävä koostumus, imeytyy hyvin. Tuntui tehokkaalta ja tuoksui miellyttävältä. Arvosana 5,0.

Sérénage Nutri-redensifying Night Cream, 40 ml
Aluksi voide tuntui paksulta, kunnes opin, että pienikin määrä riittää. Olen tyytyväinen sekä kiinteyttävään vaikutukseen että tuoksuun. Arvosana 4,8.

Sérénage Nutri-redensifying Vital Serum, 30 ml
Täydet pisteet riittoisalle tehotuotteelle! Ei jätä iholle rasvaista tuntua, vaan silottaa, kohottaa ja kiinteyttää. Arvosana 5,0.

”Huolehdin päivittäisen puhdistuksen ohella myös riittävästä kosteutuksesta. Seerumeita käytän silloin tällöin. Toivon löytäväni sarjan, joka vastaisi ihoni tarpeisiin. Antamani arvosanat puhukoot puolestaan – plussaa Avènelle myös hyvistä pumppupulloista!”
Sinikka, 64 vuotta