38,00 €
Sh. 41,00 €

Louis Widmer Rich Night Cream

UUTUUS! Rich Night Cream – intensiivinen anti-ageing-yövoide, tuloksena täyteläinen ja kiinteämpi iho

Rich Night Cream on täyteläinen, tehokkaasti kosteuttava ja uudistava anti-ageing -yövoide. Voide sisältää suuren määrän syväkorjaavia tehoaineita, jotka silottavat ryppyjä, kiinteyttävät ja pehmentävät ihoa.
Yövoiteen erikoisteknologiana on kahden hyaluronihapon yhdistelmä, joka antaa iholle ainutlaatuisen ja upean tunteen. Pitkäketjuinen hyaluronihappo on erittäin tehokas ihon pintakerroksen kosteuttaja. Juonteet silottuvat, ja iholle muodostuu ohut, elastinen suojakalvo. Lyhytketjuinen, fragmentoitu hyaluronihappo tunkeutuu ihon syvempiin kerroksiin ja yhdessä biostimuliinien kanssa toimii kollageenitehostajana aktivoiden kollageenisynteesiä. Ihon elastisuus ja kosteustasapaino paranevat. Tuloksena kimmoisampi, napakampi ja tasaisempi iho.
Täyteläisen vesi/öljy –emulsion ansiosta yövoiteen arvokkaat ainesosat imeytyvät syvemmälle ihoon stimuloiden luonnollista anti-ageing -toimintoa, raviten ja uudistaen.
Rich Night Cream yövoide on kehitetty kuivalle ja ikääntyvälle, useimmiten yli 30-vuotiaalle iholle. Voide imeytyy ihoon välittömästi eikä jätä rasvaista tunnetta. Louis Widmerin Extrait Liposomal seerumia suositellaan teholisähoidoksi ennen yövoidetta.

Rich Night Cream
– Ravitsee intensiivisesti, kosteuttaa ja uudistaa
– Silottaa ryppyjä
– Iho tuntuu pehmeämmältä, napakammalta ja tasaisemmalta
– Ainutlaatuinen ja upea tunne ihollasi

Voidetta saatavana miedosti hajustettuna ja hajusteettomana. Pakkauskoko 50 ml.

760 e/l