7,50 €
Sh. 8,20 €

Zendium Classic suuvesi 500 ml

Zendium suuvesi on suunniteltu suojaamaan hampaita ja ikeniä ja vahvistamaan syljen luontaista vastustuskykyä alkoholittomalla ja hellävaraisella koostumuksella.

Zendium Classic Suuvesi sisältää samoja entsyymejä ja proteiineja joita sylki sisältää luontaisesti. Nämä proteiinit ja entsyymit tukevat syljen luontaista toimintaa. Suuvesi sisältää myös fluoria (225 ppm) & ksylitolia. Ksylitoli vähentää suussa olevan bakteeripeitteen eli plakin määrää ja hillitsee sen kiinnittymistä hampaiden pinnoille. Tämän ansiosta bakteerien toiminta suussa vaikeutuu. Samalla bakteeripeite on helpompi poistaa hampaan pinnalta ja näin hammaskiven muodostuminen sekä reikiintyminen vähenevät.

Zendium suuvesi sopii myös hyvin kuivalle suulle. Zendium suuvedessä on fluorin lisäksi pH:ta neutraloivia entsyymejä, joiden tarkoituksena on helpottaa limakalvojen kuivuuden tunnetta ravitsemalla ja kosteuttamalla niitä.

Fluoripitoisesta suuvedestä saadaan paras hampaiden reikiintymistä ehkäisevä vaikutus, kun sitä käytetään eri aikaan kuin hammastahnaa. Suuvedellä voikin purskutella esimerkiksi heti lounaan tai päivällisen jälkeen.

Suuveden käyttöä kannattaa harkita erityisesti silloin, kun hampaiden puhdistus ei onnistu normaalisti. Syynä voi olla esimerkiksi heikentynyt näkö, käden ja pään alueen vammat, käsien heikentynyt motoriikka (esim. nivelreuma tai Parkinsonin tauti) sekä hampaiden puhdistusta haittaavat oikomiskojeet eli hammasraudat.

  • Fluoria
  • Sisältää Xylitolia
  • Sopii hyvin herkästä suusta kärsiville jokapäiväiseen käyttöön
  • Erittäin mieto maku
  • Sopii kuivalle suulle
  • Alkoholiton

15 €/l