6,70 €
Sh. 7,20 €

Zendium Emalje Protect 75 ml

Zendium Emalje Protect hammastahna tuo Zendium teknologian rinnalle kiillettä vahvistavan ainesosan, Natriumkaseinaatin, joka auttaa korjaamaan kiillevaurioita hampaan pinnalla ja edistää remineralisaatiota. Sisältää suositellun määrän fluoria (1450ppm) sekä samoja entsyymejä ja proteiineja, joita sylki sisältää luontaisesti. Nämä proteiinit ja entsyymit tukevat syljen luontaista toimintaa. Ei sisällä vaahtoavaa SLS-ainesosaa. Sen hellävarainen, vähän vaahtoava ja miedonmakuinen koostumus soveltuu hyvin myös kuivasta suusta ja aftoista kärsiville.

Hampaan pinnalle kerääntyy syömisen jälkeen ruoantähteitä ja bakteerit alkavat lisääntyä hampaan pinnalla kun suun pH on hapan, jolloin hampaan pinta alkaa syöpyä. Tästä aiheutuu Demineralisaatio. Zendium Emalje Protect hammastahna auttaa suuta palauttamaan pH-arvon takaisin neutraaliksi ja hampaan pinnan syöpyminen korjaantuu remineralisaation johdosta.

Vahvistamalla syljen synnynnäisiä puolustustekijöitä, Zendium auttaa ylläpitämään suun hyvälaatuista mikrobiyhteisöä. Zendium sisältää hellävaraisen vaahtoavan ainesosan, Steareth-30, jolla ei ole todettu suun herkkää pintasolukkoa vahingoittavaa vaikutusta.

89 €/l