Apteekin joululahjavinkit: terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia

Apteekki on oiva paikka tehdä ajankohtaisia terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia tukevia joululahjaostoksia. Hyvän Mielen Apteekeissa joulun lahjaideoita kootaan pitkin syksyä, ja tässä jutussa ovat Apteekki Koilliskeskuksen laatimat vinkit.

Kosmetiikkaa

Kosmetiikkaa löytyy apteekeista valmiissa lahjapakkauksissa jokaiselle ihotyypille ja kaiken ikäisille, teinistä vaariin. Apteekkikosmetiikka on hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaista, ja valikoimissa on tuotteita aina ylellisestä luksuskosmetiikasta edullisempaan päivittäisihonhoitoon saakka. Ammattilaisemme auttavat löytämään oikeat tuotteet myös erilaisista iho-ongelmista kärsiville.

Kosmetologiemme ihonhoitovinkkejä laajasti Etuasiakaslehden sivuilla 18-19.

Ajankohtaista hygieniaa

Käsidesi tai herkälle iholle hellävarainen käsisaippua + käsivoide sopivat kauniisti samaan pakettiin. Suu-nenäsuojaimia sekä hengityssuojaimia on apteekkien valikoimissa monenlaisia, ja vaikkapa 50 maskin laatikoista on helppo paketoida takuulla tarpeellinen joululahja melkein kenelle vain.

Hemmottelua

Ihana joululahja pientä hemmottelua kaipaavalle ystävälle on lihaksia lämmittävä, rentouttava ja hoitava vehnätyyny. Lihashierontarulla ja kylmä-kuumapakkaukset ovat nekin olleet tämän syksyn hittejä, kun hierojalle ei ole kaikilla ollut mahdollisuus mennä ja etätyö on jumittanut hartialihakset.

Talvikengissä hikoilevat jalat ansaitsevat nekin hellintää: Geelipohjalliset tai uudet nestevirtapohjalliset, kiristämättömät sukat ja tehokas jalkavoide astelevat kätevästi samaan pakettiin.

Omaan kotiin muuttaneelle

Ensiapupakkaus on aina hyödyllinen lahja – esimerkiksi nuorelle, ensimmäiseen omaan kotiinsa muuttaneelle.

Vauva-perheeseen

Vauvaperheeseen toivottu ja hyödyllinen lahja on vaikkapa korvakuumemittari ja D-vitamiinitipat.

Lasten vitamiineista laaja juttu Etuasiakaslehden sivuilla 6–7.

Joka kotiin

Vitamiineista ja hivenaineista voidaan koota kullekin käyttäjälle sopiva joulupakkaus. Erityisesti D- ja C-vitamiinit ovat kaikille suomalaisille tärkeitä elimistön luonnollisen vastustuskykyn tehostajia näin korona-aikanakin.

Jokaiselle suomalaiselle tarpeellinen on verenpainemittari verenpaineen Käypä Hoito -suosituksen mukaiseen kotiseurantaan. Esimerkiksi suositun Apteq-verenpainemittarin uudessa Q5-mallissa on ensimmäistä kertaa maailmassa mukana kliinisesti validoitu rytmihäiriöiden tunnistustoiminto.

Huom. Tuotevalikoima vaihtelee apteekeittain

Farmanomi Tiina Hakkarainen
Hyvän Mielen Apteekki Koilliskeskus

Kuva: Production Perig / stock.adobe.com