UUDET HYVÄN MIELEN APTEEKKARIT

UUDET HYVÄN MIELEN APTEEKKARIT

Hyvän Mielen Apteekit -ketju on hiljattain avannut 4 uutta apteekkia: Tervetuloa uudet Hyvän Mielen apteekkarimme! Helena Jalonen Tampereen Bonusapteekista, Marja Mikkonen Joensuun Noljakan Apteekista sekä Anu Ikonen Kouvolan Valtarin apteekista. Myös tuttu apteekkarimme Jaana Smal vaihtoi apteekkia, mutta jatkoi Kouvolassa. Hänet tavoittaa kauppakeskus Veturista, Kyminkulman Apteekista.


Marjan terveiset

Olen 5-kymppinen savolainen, jolla geeneissä myös karjalaista luonnetta. Tykkään tarinoista ja vanhoista esineistä. Suurimman osan elämästäni olen viettänyt Savossa.

En halunnut vaihtaa uutta nimeä apteekille, kun muutimme K-Citymarket Pilkkoon, koska halusin kuunnella itseäni, kunnioittaa historiaa – ja pitää Noljakan apteekin nimen Noljakkana.

Noljakan Sinkkolan tila oli äitini isän kotipaikka. Tila siirtyi Joensuun kaupungin omistukseen 1980- ja 90-lukujen taitteessa. Kun tulin tänne, tuntuu kuin olisin kotiin tullut, vaikka en itse ole koskaan asunut Joensuussa. Apteekissani on vanha valokuva farmaseutista työnsä ääressä. Kuva on otettu 1950-luvun alkupuolella Leppävirran apteekissa, ja kuvan farmaseutti on äitini.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi aikuista lasta ja kaksi lastenlasta. Olen toiminut proviisorina apteekeissa eri puolilla Itä-Suomea. Apteekkarin uran aloitin vuonna 2014 Pohjois-Pohjanmaalla. Sielunmaisemani ja perheeni ovat kuitenkin täällä Itä-Suomessa, joten pitkän harkinnan jälkeen laitoin hakupaperit perustettavalle apteekille Joensuuhun.

Aloitimme Citymarketin tiloissa lokakuussa 2017. Meillä on nykyaikaiset ja valoisat tilat. Tuotevalikoima on monipuolinen ja elää kysynnän mukaan. Henkilökunta on sopeutunut kaikkeen uuteen todella innostuneesti ja halu kehittää palvelua on jokaisen sydämen asia.
On ilo olla Hyvän Mielen Apteekki!Tervetuloa Noljakan apteekkiin!

Marja Mikkonen
Apteekkari
Noljakan apteekki
Joensuu


Jaanan terveiset

Olen kotoisin Kouvolasta. Apteekkialalla aloitin jo vuonna 1982, entisessä Kymintehtaan apteekissa proviisorina. Olen entinen Kouvolan Ykkösapteekin apteekkari. Viihdyn täällä mainiosti ja halusin toisenkin apteekkini juuri Kouvolasta.

Nyt olemme remontoineet kauppakeskus Veturissa sijaitsevan Kyminkulman Apteekin toimivaksi ja asiakasystävälliseksi apteekiksi. Teimme lisää tilaa mm. hoitohuoneelle. Muutosten motivaattorina on asiakaspalvelun parantaminen eli asia, johon erityisesti panostamme tänä vuonna. Parannamme varastoja sekä koulutamme henkilökuntaa. Kaiken toimintamme perusta on ammatillinen tieto ja osaaminen, joka on sopusoinnussa sekä farmasian että muun terveydenhuollon tavoitteiden kanssa.

Hoitohuoneessamme voidaan mitata esimerkiksi verenpainetta. Lisäksi meillä on päivittäin paikalla sairaanhoitaja ja kosmetologeja. Palvelemme arkisin 9–20, lauantaisin 9–18 sekä sunnuntaisin 11–18.

Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleeksi uudistettuun Kyminkulman Apteekkiin!

Jaana Smal
Apteekkari
Kyminkulman Apteekki
Kauppakeskus Veturi
Kouvola


Anun terveiset

Helmikuun 26. päivä avattiin Kouvolassa Valtarin apteekki, joka sijaitsee kauppakeskus Valtarissa. Aiemmin tämä Hyvän Mielen Apteekki sijaitsi saman kadun varressa ja tunnettiin nimellä Kouvolan Ykkösapteekki. Uudessa Valtarin apteekissa on modernit ja käytännölliset tilat, johon on helppo piipahtaa ostosreissun lomassa. Myös auton saa parkkiin entistä helpommin.

Olen työskennellyt melkein 17 vuotta proviisorina, syyskuussa 2017 sain oman apteekin ja etenin apteekkariksi. Apteekkityö on se, mitä haluan tehdä. Nyt saan oppia myös yrittäjyydestä. On kiva päästä itse vaikuttamaan asioihin ja kantaa vastuuta.

Parasta työssäni ovat ehdottomasti asiakkaat ja se, ettei apteekissa ole koskaan kahta samanlaista päivää. Meillä käy paljon uskollisia kanta-asiakkaita, jotka ovat jo lapsena käyneet asioimassa Kouvolan Ykkösapteekissa. Se on Kouvolan vanhin apteekki, joka perustettiin jo vuonna 1890 ja joka muutti 80 vuotta sitten apteekkitaloon.

Nyt kaunis kolmikerroksinen tila osoittautui hieman epäkäytännölliseksi, ja halusimme tarjota asiakkaille paremmat tilat. Samalla muutimme nimen Valtarin apteekiksi.

Toivon, että uudistuksista huolimatta ja niiden myötä sekä uudet että vanhat asiakkaat löytävät meidät. Meillä on sama tuttu, asiantunteva henkilökunta. Hyvää palvelua saa siis jatkossakin.

Tervetuloa Valtarin apteekkiin!

Anu Ikonen
Apteekkari

Valtarin apteekki (ent. Kouvolan Ykkösapteekki)
Kauppakeskus Valtari
Kouvola


Helenan terveiset

Bonusapteekkini sijaitsee Tampereen Hervannassa, kauppakeskus DUOssa. Se avattiin marraskuussa 2017.

Apteekki on suunniteltu uuden ajan palvelukokemuksen mukaisesti. Osaavat ammattilaisemme palvelevat valoisissa tiloissa, joissa on helppo liikkua esim. ostoskärryjen, lastenvaunujen ja rollaattorin kanssa.

Bonusapteekissa on laaja valikoima itsehoitotuotteita ja reseptilääkkeitä, S-bonusta saa kaikista muista ostoksista paitsi lääkkeistä. Perinteisten apteekkituotteiden lisäksi tarjoamme moderneja palveluja: apteekissa on terveyspiste, jossa voidaan esimerkiksi poistaa tikkejä ja mitata verenpainetta.

Apteekin kauneuspisteen kosmetiikasta vastaavat koulutetut kosmetologit, joiden avulla löytyy sopivat tuotteet myös herkälle iholle ja ongelmaihotyypeille. Lisäksi kauneuspisteestä saa sekä perinteisiä että hemmottelevia hoitoja.

Tervetuloa Bonusapteekkiin!

Helena Jalonen
Apteekkari
Bonusapteekki
Kauppakeskus DUO, Tampere