SUPERPULLOJEN TAIKAVOIMAA


Tehoseerumit ovat erikoistuotteita täynnä vaikuttavia aineita. Mutta miten ne toimivat ja mikä niissä maksaa?

Seerumit ovat ihonhoidon erikoistuotteita, jotka ovat täynnä ihoa hoitavia ja/tai uudistavia aineita. Seerumit otetaan apuun, kun tarvitaan voidetta tehokkaampaa hoitoa.

Seerumipullot ovatkin puhtia täynnä: ne sisältävät mahdollisimman suuria määriä vaikuttavia aineita. Yleensä niihin on valikoitu vain yksi tai muutama ainesosa, joiden vaikutukset tukevat toisiaan.

Vaikuttavat aineet
Seerumien vaikuttavia aineita ovat mm. hyaluronihappo, lakritsi, A-vitamiini, C-vitamiini, peptidit, biostimuliinit, kasviuutteet ja öljyt. Eri aineilla on luonnolisesti erilainen vaikutus. Se voi olla esimerkiksi kosteuttava, uudistava, kirkastava, ihohuokosia supistava tai ihokerroksen aktiivisuutta stimuloiva.

Käyttö
Seerumit ovat koostumukseltaan joko vesi- tai öljyliukoisia. Ne taputellaan tai sivellään iholle tavallisesti ennen hoitovoidetta. Käyttömäärät ovat hyvin pienet, muutamasta tipasta pipetilliseen. Seerumi levitetään puhtaille kasvoille, ja kun seerumi on imeytynyt (noin 1 min), sen päälle levitetään hoitovoide.

Seerumeita voidaan käyttää kuuriluontoisesti tai säännöllisesti ihosi kunnon ja hoidontarpeen mukaan. Yhdestä pullosta saat noin 1–3 kk tehokuurin. Seerumi sopii mainiosti kesän tai talven jälkeen herättelemään nuutunut iho.

Vinkki nuukailijoille:
Jos haluat kaiken hyödyn irti arvokkaasta pullostasi, laita seerumia iltaisin yövoiteesi alle: iho uudistuu yöllä 8 kertaa vilkkaammin kuin päivällä, ja vaikuttaja-aineiden pienet molekyylit imeytyvät silloin syvälle ihoosi.

Hyvän Mielen tehoseerumisuosikit

Tehoseerumeita löytyy kaikille, niin nuorille kuin vanhoille, ihotyyppiin katsomatta. Paras tulos syntyy silloin, kun seerumi on valittu oman tarpeen, iän ja ihotyypin mukaan. Tässä omia suosikkejamme.

Vichy Idealia Serum 30 ml (45,00 €) Heleyttäviä happoja sisältävä seerumi samealle ja elottomalle iholle.

UUTUUS! Lierac Rosilogie Persistent Redness Neutralizing Double Concentrate 30 ml (40,00 €)
Rauhoittava, viilentävä ja ihoa vahvistava seerumi couperosa-iholle.

Atopik Sensitive Rauhoittava Hoitoseerumi 30 ml (32,60 €) Rauhoittavaa kauraa sisältävä seerumi ärtyneelle iholle.

Lierac Lift Integral Superactivated Lift Serum Firmness Booster 30 ml (69,00 €) Kiinteyttävä seerumi aikuiselle, juonteiselle iholle.

Avene Physiolift Serum 30 ml (38,00 €) Pehmentävä seerumi juonteiselle iholle.

Nämä ja monet muut superpullot löydät Hyvän Mielen Apteekistasi. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan seerumin. Tule käymään!

Asiantuntija: Anne Keinänen, SKY-erikoiskosmetologi, Hyvän Mielen Apteekki Klaukkala