Kauneus asuu terveessä ja tasapainoisessa ihmisessä

Se ei ole ulkonäkö-, vaatetus- tai elopaino -asia. Kauneus lähtee ihmisestä sisältä.

Apteekista löytyy laatukosmetiikkaa kaikille ihotyypeille. Sekä erikoistuotteita erityisherkille ja vaativaan ihonhoitoon.

Kauneus asuu terveessä ja tasapainoisessa ihmisessä

HELPOTUSTA HILSEESEEN JA HIUSPOHJAN KUTINAAN

Hiuspohjan kutina on yleinen vaiva, joka voi johtua monista syistä. Listasimme vinkit hilseen ja kuivan päänahan hoitoon.

Hilseily on useimmiten merkki seborrooisesta ekseemasta eli tali-ihottumasta. Se oireilee päänahan hilseilynä, punoituksena ja kutinana. Sitä esiintyy hiuspohjan lisäksi usein kulmakarvojen, parran ja korvien alueella mutta myös muualla vartalolla.

IHANA KEVÄT – JA NE PIGMENTTILÄISKÄT!

Kevät on monen lempivuodenaika. Luonto herää, valon määrä lisääntyy ja kesä on vielä edessä. Auringosta nauttimisessa on myös mahdollinen nurja puolensa: pigmenttiläiskät.

Auringon UV-säteily aktivoi ihon melanosyyttisoluja tuottamaan melaniinia, joka vastaa ihon väriä. Pigmentti on ihon luonnollinen suojautumiskeino UV-säteilyä vastaan. Liiallinen aurinkoaltistus voi kuitenkin johtaa epätasaiseen pigmentin muodostumiseen eli hyperpigmentaatioon. Pigmenttiläiskät ovat varsin yleinen mutta onneksi harmiton ongelma.

PIENI OPAS KOSMETIIKAN KÄYTTÖÖN

Kun myymme Hyvän Mielen Apteekeissa kosmetiikkaa, annamme asiakkaillemme ohjeita myös tuotteiden oikeanlaiseen käyttöön. Käymme läpi mm. tuotteiden käyttöjärjestystä, eri levitystekniikoita ja oikeita käyttömääriä. Laadimme nyt pienen oppaan tuotteiden oikeaan käyttöön.

PIENI IHONHOITO-OPAS MIEHELLE

1. Hoida ihoasi ympäri vuoden – se kannattaa! 2. Käytä oikeita, kosteuttavia pesu- ja hoitotuotteita. 3. Ravitse ja helli ihoasi.

MIKSI IHO KUIVUU TALVELLA? – KUIVAN TALVI-IHON HOITO

Talvella useimpien iho kuivuu. Kuiva iho oireilee punoittamalla, hilseilemällä, kiristämällä ja kutisemalla. Iho myös näyttää samealle ja ihon pinnan kuivuminen korostaa myös ikävästi ryppyjä. Ihon kuivuminen näkyy usein ensimmäisenä kasvoissa ja käsissä, joita vaatteet eivät ole suojaamassa tuulelta ja pakkaselta.

SUPERPULLOJEN TAIKAVOIMAA

Tehoseerumit ovat erikoistuotteita täynnä vaikuttavia aineita. Mutta miten ne toimivat ja mikä niissä maksaa?