Kauneus asuu terveessä ja tasapainoisessa ihmisessä

Se ei ole ulkonäkö-, vaatetus- tai elopaino -asia. Kauneus lähtee ihmisestä sisältä.

Apteekista löytyy laatukosmetiikkaa kaikille ihotyypeille. Sekä erikoistuotteita erityisherkille ja vaativaan ihonhoitoon.

Kauneus asuu terveessä ja tasapainoisessa ihmisessä

HELEYTTÄVÄT JA KAUNISTAVAT IHOÖLJYT

Ihoöljyt kosteuttavat, ravitsevat, rauhoittavat ja heleyttävät ihoa sekä silottavat juonteita.

Öljyjä käytetään ihon puhdistukseen ja rauhoittamiseen, mutta myös hierontaan sekä vahvistamaan hiuksia. Ihoöljyt ovat erittäin riittoisia ja niitä löytyy jokaiselle perheenjäsenelle ja jokaiseen tilanteeseen.

AKNEEN SAA APUA

Kuorinnalla poistetaan ihon pinnalta kuollutta solukkoa, joka voi osaltaan aiheuttaa huokosten tukkeutumista. Kuorinta myös kirkastaa ihoa ja saa ihon pinnan tuntumaan pehmeämmältä.

Paikallishoitotuotteet nopeuttavat finnien paranemista ja estävät tulehduksia leviämästä. Älä puristele finnejä tai mustapäitä itse, se saattaa pahentaa tulehduksia.

KUORI IHOSI NÄIN:

1. Tunnista ihotyyppisi.

Valitse omaan ihotyyppiisi sopiva tuote ja noudata käyttöohjeita. Jos et tiedä, mikä on ihotyyppisi, kysy apteekista, autamme sinua selvittämään sen. Kasvoille, kaulalle ja decolteelle sopii yleensä sama tuote, vartalolle on omansa. Apteekin valikoimissa on sekä entsymaattisia, rakeisia että happokuorintoja.

2. Muista lempeät liikkeet

Kuorinta-aine hierotaan kostealle iholle pyörivin liikkein. Kun kuorit kasvoja, vältä herkkää silmänympärysihoa. Älä muutenkaan hankaa liian kovaa, vaan ole hellä ihollesi. Liian innokkaasta raapimisesta iho vaurioituu.

3. Kosteuta

Kuorinnan jälkeen iho janoaa kosteutta ja ravintoa. Sopiva naamio, ampulli tai voide kruunaa ihosi hoitohetken.

4. Nauti. Sinä olet kaunis

Erilaisia kuorintoja kotihoitolaan: Kuivalle ja herkälle iholle sopii kevyt kuorinta rakeettomalla kuorinta-aineella kerran kahdessa viikossa.
Normaali tai sekaiho kuoritaan kerran tai kaksi kertaa viikossa miedolla, pehmeitä rakeita sisältävällä kuorintatuotteella.
Rasvaisen ihon voi kuoria kerran, pari viikossa kuorivia rakeita sisältävällä kuorintatuotteella.

Mitä on hyaluronihappo?

Hyaluronihappo on yksi ihon tärkeimmistä molekyyleistä. 1 gramma hyaluronihappoa voi sitoa itseensä noin kuusi litraa vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä iholla vähenee ja iho kuivuu ja veltostuu.

Ihon tehokosteuttaja natrium hyaluroni käy kaikille ihotyypeille. Se kiinteyttää ihoa tehokkaasti, minkä ansiosta iho näyttää nuoremmalta jo muutaman käyttökerran jälkeen. Samassa tuotteessa voi olla monen eri molekyylikoon hyaluronihappoa.

Hyaluronia saa ampulleissa, voiteina ja naamiona. Kysy ammattilaiselta juuri sinulle sopiva tuote!