Kauneus asuu terveessä ja tasapainoisessa ihmisessä

Se ei ole ulkonäkö-, vaatetus- tai elopaino -asia. Kauneus lähtee ihmisestä sisältä.

Apteekista löytyy laatukosmetiikkaa kaikille ihotyypeille. Sekä erikoistuotteita erityisherkille ja vaativaan ihonhoitoon.

Kauneus asuu terveessä ja tasapainoisessa ihmisessä

PIENI IHONHOITO-OPAS MIEHELLE

1. Hoida ihoasi ympäri vuoden – se kannattaa! 2. Käytä oikeita, kosteuttavia pesu- ja hoitotuotteita. 3. Ravitse ja helli ihoasi.

MIKSI IHO KUIVUU TALVELLA? – KUIVAN TALVI-IHON HOITO

Talvella useimpien iho kuivuu. Kuiva iho oireilee punoittamalla, hilseilemällä, kiristämällä ja kutisemalla. Iho myös näyttää samealle ja ihon pinnan kuivuminen korostaa myös ikävästi ryppyjä. Ihon kuivuminen näkyy usein ensimmäisenä kasvoissa ja käsissä, joita vaatteet eivät ole suojaamassa tuulelta ja pakkaselta.

SUPERPULLOJEN TAIKAVOIMAA

Tehoseerumit ovat erikoistuotteita täynnä vaikuttavia aineita. Mutta miten ne toimivat ja mikä niissä maksaa?

HUOLEHDI IHOSTASI MYÖS AURINGONOTON JÄLKEEN

After sun -tuotteet kosteuttavat ja hoitavat ihoa auringonoton ja uimisen jälkeen. Ne on tärkeä muistaa etenkin alkukesästä, kun iho on vielä herkkä palamaan talven jäljiltä.

Rannalta kotiuduttuasi pese kaikki aurinkosuojatuotteet iholtasi pois, mieluiten hieman öljyä sisältävillä perustuotteilla. Ne ovat hellävaraisia ja tehokkaita.

Auringon kuumotus jää ihollesi vielä jopa 4 tunniksi, joten ihon viilentäminen on tärkeää. After sun -tuotteet viilentävät ihoa useita asteita ja lievittävät auringonpolttamaa ihoa. Ne myös korjaavat ja rauhoittavat ihoa perusvoiteita tehokkaammin.

Etenkin hellekausina iho kaipaa sekä vettä että rasvaa. Hyaluronihappo, glyseroli ja glyseriini sekä kosteuttavat että sitovat kosteutta ihoon. Aurinkokauden lähestyessä viisas valitsee sopivat after sun -tuotteet kasvoille ja vartalolle. Tällöin iho voi hyvin ja saat nauttia kauniista, terveestä rusketuksestasi.

Teksti: Anne Keinänen

SUOJAA IHO AURINGOLTA

 

SKY-erikoiskosmetologi Anne Keinänen antaa hyvät vinkit ihon suojaamiseen auringolta.

HELEYTTÄVÄT JA KAUNISTAVAT IHOÖLJYT

Ihoöljyt kosteuttavat, ravitsevat, rauhoittavat ja heleyttävät ihoa sekä silottavat juonteita.

Öljyjä käytetään ihon puhdistukseen ja rauhoittamiseen, mutta myös hierontaan sekä vahvistamaan hiuksia. Ihoöljyt ovat erittäin riittoisia ja niitä löytyy jokaiselle perheenjäsenelle ja jokaiseen tilanteeseen.