Hyvinvointi on omissa käsissäsi

Hyvinvointi tekee kotinsa sinne, missä liikunta, monipuolinen ravinto, uni, hyvät elämäntavat ja välittäminen lyövät kättä.

Apteekista löytyy paljon tuotteita, joilla saat tarvittaessa lisävoimia ja -vitamiineja hyvään arkeen.

Hyvinvointi on omissa käsissäsi

Kun koira pelkää

Suuri osa koirista kohtaa arjessa tilanteita, jotka pelottavat. Koiran pelkoa voi lievittää johdonmukaisella totuttamisella. Lisäksi koirien on todettu hyötyvän apteekeissa myytävistä turvattomuuden tunteeseen helpotusta tuovista ravintolisistä sekä feromoneista.

HAUKUN HAUSKEMPI KEVÄT!

HAUKUN HAUSKEMPI KEVÄT!

Keväällä kannattaa huolehtia myös lemmikin hyvinvoinnista ja pitää loiset loitolla. Madotus on helppo tapa ehkäistä loisten elämä lemmikin suolistossa.

UUDET HYVÄN MIELEN APTEEKKARIT

Hyvän Mielen Apteekit -ketju on hiljattain avannut 4 uutta apteekkia: Tervetuloa uudet Hyvän Mielen apteekkarimme! Helena Jalonen Tampereen Bonusapteekista, Marja Mikkonen Joensuun Noljakan Apteekista sekä Anu Ikonen Kouvolan Valtarin apteekista. Myös tuttu apteekkarimme Jaana Smal vaihtoi apteekkia, mutta jatkoi Kouvolassa. Hänet tavoittaa kauppakeskus Veturista, Kyminkulman Apteekista.

Millainen kävelijä sinä olet?

Millainen kävelijä sinä olet?

Kävely lisää vastustuskykyä esim. flunssia ja muita sairauksia vastaan. Lisäksi kävely helpottaa mielen alakuloa. Liikkeelle siitä siis! Saat virkeää mieltä, uusia ajatuksia, lisää terveyttä ja olosi rauhoittuu. Käveleminen on edullista terapiaa ja aivojumppaa kaikenkuntoisille ihmisille.

Teimme leikkimielisen jaottelun erilaisiin kävelijöihin. Millainen kävelijä sinä olet?

Jumppaa kotosalla

Energinen Personal trainerimme Stella Näppi-Jehkonen antaa mainiot vinkit jumppaamiseen kotona. Se onnistuu ilman välineitä, oman kehon painolla. Jumpassa käydään kehon päälihasryhmät läpi.