Hyvinvointi on omissa käsissäsi

Hyvinvointi tekee kotinsa sinne, missä liikunta, monipuolinen ravinto, uni, hyvät elämäntavat ja välittäminen lyövät kättä.

Apteekista löytyy paljon tuotteita, joilla saat tarvittaessa lisävoimia ja -vitamiineja hyvään arkeen.

Hyvinvointi on omissa käsissäsi

VINKIT HYVÄN MIELEN JOULUN ODOTUKSEEN

VINKIT HYVÄN MIELEN JOULUN ODOTUKSEEN

Joulu tuo kaivattua valoa pimeimpään vuodenaikaan. Otetaan jo juhlan odotuksesta kaikki irti!

HYVÄN MIELEN VESIJUMPPA SOPII KAIKILLE

HYVÄN MIELEN VESIJUMPPA SOPII KAIKILLE

Liikunta tuo iloa ja hyvää oloa myös talvella. Pimeimpään ja kylmimpään aikaan voi hakeutua esimerkiksi altaaseen!

METSÄSTÄ ON MONEKSI

METSÄSTÄ ON MONEKSI

Metsä herättää useimmissa meistä paljon hyviä mielikuvia ja muistoja. Puiden halaamisen ja metsäkävelyiden terveysvaikutukset on tunnettu jo vuosia. Ei ihme, että suomalaisella metsällä on ystäviä ympäri maailmaa!

Hyvinvointi alkaa pienistä teoista

Hyvinvointi alkaa pienistä teoista

Tie kohti hyvinvointia voi olla myös kepeä ja innostava. Päivittäin toistuvat pienet teot muuttuvat pian tavoiksi ja hyvinvointi kasvaa kuin huomaamatta. Keräsimme 50 helppoa tapaa parantaa omaa hyvinvointia – pienin askelin. Valitse tästä tai keksi omasi.

JALAT KESÄKUNTOON KOTIKONSTEIN

Onko kantapäissäsi kuivaa ihoa? Kiusaavatko ilkeännäköiset ja jopa kipeät halkeamat? Lue jalkaterapeutti Reetta Jauhiaisen vinkit, kuinka voit hoitaa jalat sandaalikuntoon kotioloissa.

Hyvä jalkojen omahoito voi ehkäistä iho- ja kynsiongelmia, jalkojen puutumista sekä turvotusta. Jalkojen omahoito on erityisen tärkeää ympäri vuoden varsinkin, jos sinulla on alaraajoihin vaikuttavia sairauksia.

LISÄÄ ENERGIAA IKÄIHMISILLE

LISÄÄ ENERGIAA IKÄIHMISILLE

Ruoka, liikunta ja lepo. Siinäpä terveyden ja hyvinvoinnin peruspilarit, joista kannattaa huolehtia läpi elämän. Iän karttuessa liikuntaan ja ravintoon tulisi kiinnittää erityistä huomiota.