Hyvinvointi on omissa käsissäsi

Hyvinvointi tekee kotinsa sinne, missä liikunta, monipuolinen ravinto, uni, hyvät elämäntavat ja välittäminen lyövät kättä.

Apteekista löytyy paljon tuotteita, joilla saat tarvittaessa lisävoimia ja -vitamiineja hyvään arkeen.

Hyvinvointi on omissa käsissäsi

LISÄÄ ENERGIAA IKÄIHMISILLE

LISÄÄ ENERGIAA IKÄIHMISILLE

Ruoka, liikunta ja lepo. Siinäpä terveyden ja hyvinvoinnin peruspilarit, joista kannattaa huolehtia läpi elämän. Iän karttuessa liikuntaan ja ravintoon tulisi kiinnittää erityistä huomiota.

Eläimet terapeutteina

Eläimet terapeutteina

Eläimillä on lukuisia hyviä vaikutuksia ihmiseen. Eläin rauhoittaa, sen koskettaminen tuntuu hyvältä. Elämään tulee sisältöä, kun on joku, josta välittää. Monet eläimistä myös osoittavat kiintymystä takaisin.

Talvi kuivattaa ihoa ja hiuksia

Taas on se aika vuodesta, jolloin sää on kylmimmillään ja kuivimmillaan. Lämpötilan painuessa pakkaselle ulkoilma kuivuu ja sisällä lämmitys kuivattaa ilmaa vielä entisestään. Ilman kosteuden väheneminen kuivattaa myös ihoa ja hiuksia. Kutina, kiristyksen tunne ja hiuspohjan kuiva hilseily lisääntyvät. Hiuksista tulee entistä hauraammat, katkeilevammat ja haaroittuneemmat. Kuivat hiukset ovat yleensä myös sähköiset ja näin ollen hankalasti muotoiltavissa, latvat sojottavat ja tuntuvat sormien välissä karheilta ja kovilta.

Kun koira pelkää

Suuri osa koirista kohtaa arjessa tilanteita, jotka pelottavat. Koiran pelkoa voi lievittää johdonmukaisella totuttamisella. Lisäksi koirien on todettu hyötyvän apteekeissa myytävistä turvattomuuden tunteeseen helpotusta tuovista ravintolisistä sekä feromoneista.

HAUKUN HAUSKEMPI KEVÄT!

HAUKUN HAUSKEMPI KEVÄT!

Keväällä kannattaa huolehtia myös lemmikin hyvinvoinnista ja pitää loiset loitolla. Madotus on helppo tapa ehkäistä loisten elämä lemmikin suolistossa.

UUDET HYVÄN MIELEN APTEEKKARIT

Hyvän Mielen Apteekit -ketju on hiljattain avannut 4 uutta apteekkia: Tervetuloa uudet Hyvän Mielen apteekkarimme! Helena Jalonen Tampereen Bonusapteekista, Marja Mikkonen Joensuun Noljakan Apteekista sekä Anu Ikonen Kouvolan Valtarin apteekista. Myös tuttu apteekkarimme Jaana Smal vaihtoi apteekkia, mutta jatkoi Kouvolassa. Hänet tavoittaa kauppakeskus Veturista, Kyminkulman Apteekista.