Hyvinvointi on omissa käsissäsi

Hyvinvointi tekee kotinsa sinne, missä liikunta, monipuolinen ravinto, uni, hyvät elämäntavat ja välittäminen lyövät kättä.

Apteekista löytyy paljon tuotteita, joilla saat tarvittaessa lisävoimia ja -vitamiineja hyvään arkeen.

Hyvinvointi on omissa käsissäsi

UNOHDA VÄÄRÄT USKOMUKSET

Olemme oppineet jäsentämään maailmaa erilaisten uskomusten avulla. Uskomukset ovat yksilöllisiä tapojamme nähdä asioita, mielissämme totuudeksi muodostuneita käsityksiä ja yleistyksiä.

Itseoppinut kitaristi

Hyvän Mielen Harrastukset

Klaukkalan Hyvän Mielen Apteekin 30-vuotias proviisori Mikko Paukkunen aloitti kitaransoiton 18-vuotiaana ja opetteli sen alusta asti itse. Ajan mittaan kitaransoitosta kehittyi rakas harrastus.

”Kitara on ollut läsnä elämässäni jo lapsuudesta, sillä edesmennyt isoveljeni harrasti kitaransoittoa. Itse lopetin 15-vuotiaana jääkiekon, ja pian rupesin kaipaamaan uutta harrastusta vapaa-ajalle. Ystäväni harrastivat tuolloin kitaransoittoa, joten ajattelin kokeilla itsekin. Soitto tuntui aluksi todella vaikealta.

LASTEN KANSSA RINTEESEEN

Oletko nuorena lasketellut? Olisiko kiva mennä rinteeseen? Ei muuta kuin kokeilemaan! Mutta järki päässä. Monet meistä keski-ikäisistä kävivät kultaisella 80-luvulla laskettelemassa. Se oli muotia. Ja nyt se on taas muotia!

VINKIT HYVÄN MIELEN JOULUN ODOTUKSEEN

VINKIT HYVÄN MIELEN JOULUN ODOTUKSEEN

Joulu tuo kaivattua valoa pimeimpään vuodenaikaan. Otetaan jo juhlan odotuksesta kaikki irti!

HYVÄN MIELEN VESIJUMPPA SOPII KAIKILLE

HYVÄN MIELEN VESIJUMPPA SOPII KAIKILLE

Liikunta tuo iloa ja hyvää oloa myös talvella. Pimeimpään ja kylmimpään aikaan voi hakeutua esimerkiksi altaaseen!

METSÄSTÄ ON MONEKSI

METSÄSTÄ ON MONEKSI

Metsä herättää useimmissa meistä paljon hyviä mielikuvia ja muistoja. Puiden halaamisen ja metsäkävelyiden terveysvaikutukset on tunnettu jo vuosia. Ei ihme, että suomalaisella metsällä on ystäviä ympäri maailmaa!